Tekstiilibrodeeraukset

Vaatteeseen tehty brodeeraus on tyylikäs tapa yksilöidä asusteet. Kun suunnittelet brodeerausta, ota huomioon seuraavat seikat:

  • Värivaihtoehtoja on satoja. Voit valita samaan brodeeraukseen 12 eri väriä ilman lisäkustannuksia. Käytännössä brodeerauksen hinta määräytyy tikkien määrän mukaan. Brodeerattavan erän suuruus vaikuttaa myös brodeerauksen yksikköhintaan.
  • Pienet yksityiskohdat eivät ole valokuvantarkkoja. Tekstin suositeltava minimikorkeus 5mm. Rasteri- ja neliväriefektit ovat mahdottomia. Brodeeraus kestää yhtä kauan kuin vaate.
  • Brodeerausohjelmaan voidaan tehdä helposti muutoksia. Esim. suurentaminen, pienentäminen, osien poistaminen ja tekstin liittäminen. Säilytämme brodeerausohjelmanne tulevia tarpeitanne varten. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.Brodeerattavaksi sopii hyvin kaikki ulkoilutekstiilit, lippikset ja pipot, kodintekstiilit, pyyhkeet ym.tekstiilit .Työasuihin teemme brodeeraukset lähinnä irtomekkeinä.

Brodeeraamme myös asiakkaan omin tuotteisiin. Kun toimitat asuja meille brodeerattavaksi, poista tuotteista osat jotka ovat tiellä painettaessa tai brodeerattaessa. Esim. jos brodeerattavaksi tai painettavaksi tulee puvut joista vain takkiin tulee painatus tai brodeeraus, toimita puvusta vain takit, ei housuja. Kun toimitat tekstiilejä brodeerattavaksi , toimita ne aina meille pois purettuna pakkauskistaan, sekä poitettuna sellaiset osat jotka ovat tiellä brodeerattaessa tai painettaessa.

BRODEERATTAESSA TAI PAINETTAESSSA ASIAKKAAN OMIA TUOTTEITA RAJOITTUU VASTUUMME VIRHEISTÄ ENINTÄÄN PAINO TAI BRODEERAUSTYÖN ARVOON!

Ja omilla logoilla, teksteillä ym. brodeeratuilla tuotteilla EI OLE VAIHTO EIKÄ PALAUTUSOIKEUTTA!

 Brodeeratut lippikset

Meiltä saat lippikset ja pipot brodeerattuna logoilla, nimillä, teksteillä.