Muut painopalvelut

 

Flex-painatus tekstiileille

Flex painatus on oiva vaihtoehto silkkipainatukselle, silloin kun painomäärä on suhteellisen pieni ja logossa ei ole hyvin ohuita linjoja, ja painoala on pieni. Sekä kun halutaan painatukseen hyvä peitto.

Flex paintuksella tehdään myös peliasujen numeroinnit.
Painatusmuoto soveltuu hyvin myös erilaisille materiaaleille ja painatus voidaan tehdä hankaliinkin paikkoihin(kaulukset, taskunläpät ym.)
Flex painatuksella tehdään myös yksittäiset tekstipaidat omilla teksteilläsi.

Meiltä saat paidat, colleget, Boxerit, Vauvabodyt ym. teksteilläsi painettuna! Myös heijastavat painatukset työasuihin jne.

KEKSI TEKSTI – ME PAINAMME!

Flex painatuksella tehdään myös koirarodut ja muut eläinaiheiset painatukset.

Sublimaatiopainatus

Sublimaatiopainatuksella tehdään lähinnä moniväripainatukset valokuvista t-paidoille, mukeille, hiirimattoihin, tyynyliinoihin, palapeleihin jne.

Huom. tuotteen pohjaväri on silloin oltava vaalea!

Meillä onnistuu moniväripainatukset seura-asuihin ja urheilutekstiileihin, jotka ovat keinokuitua ja vaaleita. Teemme peliasuihin myös numeropainatukset.

Tummille painettaessa tekniikka on erilainen ja tuote kestää silloin vaan käsinpesun ja rajallisen määrän pesuja

Huom. numerointi ja tekstit tehdään eri tekniikalla joten rajoitus ei koske numerointia ja tekstintekoa asusteisiin, ne onnistuu myös tummille pohjille!

Sublimaatiopainatuksella voidaan painaa myös puulle ja metallille, painoalan on vain oltava aivan sileä ja paksuudeltaan max. 1-2 cm.Esimerkkejä saatavista painofonteista:

  • MEILTÄ MYÖS HEIJASTAVAT PAINATUKSET TYÖASUIHIN YM.