Yritys

Meiltä löytyy asuja, asusteita, päähineitä, kasseja, kodintarvikkeita, brodeeratut kangasmerkit ym. kohderyhmänä yritykset, seurat ja yksityiset henkilöt.

Saat meiltä myös yksittäiset, persoonalliset  merkkipäivälahjat. (Mm. tekstipaidat, boxerit , vauvabodyt ym. omilla teksteilläsi, logoilla  ja kuvilla. Saunatekstiilit (esim. laudeliinat nimillä)

Meiltä löydät nimekkäitä ja huippulaadukkaita merkkejä. ESIM. Fruit of the loom, Matterhorn, South West, Payper  tekstiilit. Sagaform– keittiö ja liikelahjatuotteet, laajan tuotevalikoiman; kasseista, lahjatavaroihin.  Regatta työvaatteet. Sky, Arison ja  -lippikset ja pipot.

Sauna tekstiileistä meillä on oma mallisto.

Tuotteet saa silkkipainettuna, FLEX- painettuna, sublimaatio painatuksella tai brodeerattuna, haluamillasi logoilla tai teksteillä.

Valmistamme myös sublimaatiotekniikalla painatukset haluamistasi valokuvista tekstiileihin,sisustus tyynyt ,pyyhkeet , mukeihin, hiirimatot ja palapelelit, sekä  canvastaulut ym.

Painamme ja brodeeraamme myös asiakkaan omiin tekstiileihin ja tuotteisiin.

HUOM. EMME VAKUUTA ASIAKKAAN TUOTTEITA JOTKA TUODAAN MEILLE KÄSITELTÄVÄKSI, PAINETTAVAKSI TAI BRODEERATTAVAKSI TAI MUUTEN KÄSITELTÄVÄKSI.

ASIAKKAAN TULEE ITSE HUOLEHTIA TUOTTEIDENSA VAKUUTTAMISESTA!