Yritys

http://rimapa.fi/wp-content/uploads/2017/09/img_0150-768x512.jpg
Meiltä löytyy asuja, asusteita, päähineitä, kasseja, kodintarvikkeita, kohderyhmänä yritykset, seurat ja yksityiset henkilöt.

Saat meiltä myös yksittäiset, persoonalliset lahjat esim. merkkipäiviksi. (Mm. tekstipaidat, boxerit , vauvabodyt ym. omilla teksteilläsi, logoilla  ja kuvilla.)

Meiltä löydät nimekkäitä ja huippulaadukkaita merkkejä. ESIM. Fruit of the loom, Matterhorn, South West, Payper  tekstiilit. Sagaform– keittiö ja liikelahjatuotteet, laajan tuotevalikoiman; kasseista, lahjatavaroihin.  Regatta työvaatteet. Sky, Arison ja  -lippikset ja pipot.

Saunatekstiileistä meillä on oma mallisto; suunnittelemme ja valmistamme tuotteita myös asiakkaan tarpeiden pohjalta, sekä valmistamme saunatekstiilejä eteenpäin jälleenmyyntiin. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut myymään persoonallisia saunatekstiilejämme.

Tuotteet saa silkkipainettuna, FLEX- painettuna, sublimaatiopainatuksella tai brodeerattuna, haluamillasi logoilla tai teksteillä.

Valmistamme myös sublimaatiotekniikalla painatukset haluamistasi valokuvista tekstiileihin, mukeihin, hiirimattoihin ja palapeleihin, sekä  canvastaulut ym.

Painamme ja brodeeraamme myös asiakkaan omiin tekstiileihin ja tuotteisiin.