Muut painopalvelut

 

Flex-painatus tekstiileille

Flex painatus on oiva vaihtoehto silkkipainatukselle, silloin kun painomäärä on suhteellisen pieni ja logossa ei ole hyvin ohuita linjoja, ja painoala on pieni. Sekä kun halutaan painatukseen hyvä peitto.

Flex paintuksella tehdään myös peliasujen numeroinnit.
Painatusmuoto soveltuu hyvin myös erilaisille materiaaleille ja painatus voidaan tehdä hankaliinkin paikkoihin(kaulukset, taskunläpät ym.)
Flex painatuksella tehdään myös yksittäiset tekstipaidat omilla teksteilläsi.

Meiltä saat paidat, colleget, Boxerit, Vauvabodyt ym. teksteilläsi painettuna! Myös heijastavat painatukset työasuihin jne.

KEKSI TEKSTI – ME PAINAMME!

Sublimaatiopainatus

Sublimaatiopainatuksella tehdään lähinnä moniväripainatukset valokuvista t-paidoille,  tyynyliinoille, sisutustyynyille, kasseihin, pyyhkeisiin, lompakoihin, mukeille, juoma ja termos pulloille, hiirimattoihin, palapeleihin , avaimenperiin, alumiinikylteille ym.

Huom. tuotteen pohjaväri on silloin oltava valkea!

Meillä onnistuu moniväripainatukset seura-asuihin ja urheilutekstiileihin, jotka ovat keinokuitua ja vaaleita. Teemme peliasuihin myös numeropainatukset.

Sublimaatiotekniikalla saa tehtyä myös edulliset kangasmerkit.

KANGASMERKIT MONEEN KÄYTTÖÖN

• Työasuihin
• Urheiluasuihin
• Vapaa-ajanasuihin
• Yrityksille ja yhteisöille

Valmistamme kangasmerkit sublimaatiotekniikalla   ja brodeeraamalla. Kangasmerkit voivat olla reunabrodeerauksella huoliteltuja,  tai kangaslappuja, missä reunat ovat huolittelemattomia ja ne kiinnitetään tuotteeseen reunat taittaen ompelemalla.
Tarvittaessa kiinnitämme myös kangaslaput tuotteisiin. Sublimaatiolla painettu ja reunoista brodeerattu kangasmerkki on tarkkapiirtoinen ja edullinen vaihtoehto, joka kestää erittäin hyvin kulutusta ja mahdollistaa myös valokuvamaisen painojäljen.

Sublimaatiopainatuksella voidaan painaa   myös muille  materiaaleille  ja metallille jossa on polymeeripinnoitus, painoalan on vain oltava aivan sileä ja paksuudeltaan max. 1-2 cm.Esimerkkejä saatavista painofonteista:

  • MEILTÄ MYÖS HEIJASTAVAT PAINATUKSET TYÖASUIHIN YM.