Painatukset

Silkkipainatus

Painatuksen voi tehdä lähes mihin tahansa tuotteeseen ja hyvin tehtynä se kestää pitkään. Seuraavat seikat ovat huomionarvoisia painatuksen suunnittelussa:

· Käytettävissä 6 väriä.
· Värien määrä vaikuttaa hintaan, sekä painatuksen että filmi- ja seulakulujen osalta.
· Painoerän kasvaessa hinta laskee reilusti. Tarkkuus, värien toisto sekä neliväriefektit ovat erittäin hyvät.
· Jos toimitatte itse filmit, on rasteri ja linjatiheys filmeissä suunniteltava vaatepainatukseen – soita siis meille jo ennen filmitulostusta.
· Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja paino vaihtoehdoista.

BRODEERATTAESSA TAI PAINETTAESSA ASIAKKAAN TUOTTEITA RAJOITTUU VASTUUMME VIRHEISTÄ ENINTÄÄN PAINO TAI BRODEERAUSTYÖN ARVOON!

Tuo aina painettavaksi ja brodeerattavaksi tulevat tekstiilit ja tuotteet pois purettuina pakkauksistaan! (Muovipusseista ja muista pakkauksista.)  Sekä sellaiset osat poistettuina, jotka ovat tiellä painettaessa tai brodeerattaessa.
Esim. jos brodeerattavaksi tai painettavaksi tulee puvut joista vain takkiin tulee painatus tai brodeeraus, toimita puvusta vain takit, ei housuja.

ASIAKKAAN ON MYÖS ITSE HUOLEHDITTAVA TUOTTEIDEN PAKKAUSMATERIAALIT YM. ROSKAT OMAAN JÄTEHUOLTOONSA!

Flex-painatus tekstiileille

 

Flex painatus on oiva vaihtoehto silkkipainatukselle, silloin kun painomäärä on suhteellisen pieni ja logossa ei ole hyvin ohuita linjoja, ja painoala on pieni. Sekä kun halutaan painatukseen hyvä peitto.

Flex paintuksella tehdään myös peliasujen numeroinnit.
Painatusmuoto soveltuu hyvin myös erilaisille materiaaleille ja painatus voidaan tehdä hankaliinkin paikkoihin(kaulukset, taskunläpät ym.)
Flex painatuksella tehdään myös yksittäiset tekstipaidat omilla teksteilläsi.

Meiltä saat paidat, colleget, Boxerit, Vauvabodyt ym. teksteilläsi painettuna! Myös heijastavat painatukset työasuihin jne.

KEKSI TEKSTI – ME PAINAMME!

Flex painatuksella tehdään myös koirarodut ja muut eläinaiheiset painatukset.

Sublimaatiopainatus

Sublimaatiopainatuksella tehdään lähinnä moniväripainatukset valokuvista t-paidoille, mukeille, hiirimattoihin, tyynyliinoihin, palapeleihin jne.

Huom. tuotteen pohjaväri on silloin oltava vaalea!

Meillä onnistuu moniväripainatukset seura-asuihin ja urheilutekstiileihin, jotka ovat keinokuitua ja vaaleita. Teemme peliasuihin myös numeropainatukset.

Tummille painettaessa tekniikka on erilainen ja tuote kestää silloin vaan käsinpesun ja rajallisen määrän pesuja

Huom. numerointi ja tekstit tehdään eri tekniikalla joten rajoitus ei koske numerointia ja tekstintekoa asusteisiin, ne onnistuu myös tummille pohjille!

Sublimaatiopainatuksella voidaan painaa myös puulle ja metallille, painoalan on vain oltava aivan sileä ja paksuudeltaan max. 1-2 cm.