Valokuvapainatukset

Valokuvasta, piirustuksesta tai ihan mistä vaan aiheesta tehty tuote on ainutlaatuinen ja se muistetaan aina! Hyvä lahjaidea synttäreitään viettäville, liikelahjaksi, porukanlahjaksi ym.
Painatuksen voi tehdä t- paitoihin ja colitspaitoihin, tyynyliinoihin, essuihin, pyyhkeisiin, mukeihin, termospulloihin, juomapulloihin, hiirimattoihin ja palapeleihin, sisustustyynyihin,  kasseihin, kännykkäkoteloihin, kasseihin , avaimenperiin ym.

Tuotteen pohjaväri on oltava aina valkea tai luonnonvalkea.

Tummille painettaessa tekniikka on erilainen, jolloin tummille painetut kuvapaintaukset ei kestä kuin käsinpesun. Siksi suosittelemme kuvat painettavaksi  vaaleille pohjille!

Painatukset tehdään sublimaatiopainatuksella.

Tuo tai lähetä kuva meille sähköpostitse, voimme rajata ja suurentaa kuvaa sekä lisätä tekstiä. Kuvanmuokkaukset ei sisälly perushintoihin!

Tuotteen saat tarvittaessa meiltä jo samana päivänä.

Muistathan että omilla kuvilla, logoilla ja teksteillä painetuilla tuotteilla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta!

Teetä persoonalliset lahjat kuvistasi!

 

Persoonalliset sisustustaulut ja sisustustyynyt kuvistasi, piirustuksista ym.
  • TAULUT SAAT MEILTÄ KEHYSTETTYNÄ, JOTEN VAIN TAULUN RIPUSTUS JÄÄ SINUN HOIDETTAVAKSESI!
  • Taulut  valmistamme kiiltopintaiselle  valkealle polyesterkankaalle  ; Ei CANVASKAALLE!
  • SISUSTUSTYYNYT  valmistamme  valkeista polyesterkankaista, joille painatus onnistuu suoraan. Jos haluat muun materiaalin niin painatus täytyy ensin tehdä  polyesterkankaalle  joka aplikoidaan kiinni esim.. puuvilla tai pellavatyynyyn.  Tyynyn  koon voit myös itse valita tarpeittesi mukaan.

 Tule käymään paikanpäällä  niin kerromme lisää!